He aha ke ʻano o ka motika axis piko?

He aha ka Bent Axis Motor?Ke ʻimi nei i ka maikaʻi a me ka maʻalahi o nā motika Hydraulic Bent Axis

Hoʻolauna:

I ka honua o nā ʻōnaehana hydraulic, he hana koʻikoʻi ka mīkini axis bent i ka hāʻawi ʻana i ka mana pono a me ka hana pono.Hoʻopili kēia ʻatikala i nā loina hana, nā hiʻohiʻona hoʻolālā, nā noi, a me nā pōmaikaʻi o nā motika axis bent, e hoʻomālamalama i ko lākou koʻikoʻi i nā ʻoihana like ʻole.

Nā Kuleana Hana:
Hoʻohana ʻia nā motika axis Bent ma ke kumu o ka hoʻololi ʻana i ke kaomi wai i ka mana mechanical rotational.Aia ka motika i kahi hoʻonohonoho piston axis bent, kahi i kau ʻia ai nā pistons ma kahi kihi i ke kumu hoʻokele.I ke komo ʻana o ka wai hydraulic i loko o ke kaʻa, hoʻokuke ʻo ia i nā pistons, e hoʻohuli ai i ka pahu kaʻa.Hāʻawi kēia hoʻolālā i ka hoʻoili mana maʻalahi a maikaʻi.

Nā hiʻohiʻona hoʻolālā a me nā ʻāpana:
ʻO nā motika axis Bent ka mea maʻamau i loko o kahi poloka cylinder, pistons, swashplate, a me ka pahu hoʻokele.ʻO ka poloka cylinder ka hale o nā pistons a alakaʻi i kā lākou neʻe.Mālama ka swashplate i ke kihi o nā pistons, e hoʻoholo ana i ka neʻe ʻana a me ka wikiwiki o ke kaʻa.Hoʻololi ka pahu hoʻokele i ka neʻe ʻana i ka noi.

Palekana Cylinder: He mea koʻikoʻi ka poloka cylinder o kahi kaʻa axis piko.Aia ia i nā pistons a alakaʻi i kā lākou neʻe.Hoʻolālā ʻia ka poloka cylinder e kū i nā kaomi kiʻekiʻe a hōʻoia i ka hana maʻemaʻe o ka mīkini.

Pistons: He nui nā pistons i hoʻonohonoho ʻia ma ke ʻano pōʻai i loko o ka poloka cylinder.ʻO kēia mau pistons ke kuleana no ka hoʻololi ʻana i ke kaomi hydraulic i ka neʻe rotational.Hoʻopili pololei ʻia lākou e hōʻoia i kahi paʻa paʻa i loko o ka poloka cylinder a hōʻemi i ka leaka o loko.

Swashplate: ʻO ka swashplate kahi mea nui i ka hoʻolālā ʻana o kahi kaʻa axis piko.He diski hili ʻia a i ʻole ka pā i hoʻopili ʻia i ke kumu hoʻokele.ʻO ke kihi o ka swashplate e hoʻoholo i ka neʻe ʻana a me ka wikiwiki o ke kaʻa.Ma ka hoʻoponopono ʻana i ke kihi swashplate, hiki ke hoʻomalu ʻia ka wikiwiki o ka puka a me ka torque o ke kaʻa.

Kaʻa Kaʻa: Hoʻohui ka ʻauamo kaʻa i ka motika axis piʻo i ka ukana a i ʻole ʻōnaehana.Hoʻouna ʻo ia i ka neʻe rotational i hana ʻia e nā pistons i ka noi.Hoʻolālā ʻia ka pahu hoʻokele e kū i ka torque a me nā ukana axial i ʻike ʻia i ka wā o ka hana.

Bearings: Hoʻokomo ʻia nā bearings i loko o ka hoʻolālā e kākoʻo i nā ʻāpana wili o ke kaʻa, e like me ke kumu hoʻokele a me ka swashplate.ʻO kēia mau bearings e hōʻoia i ka ʻoluʻolu a me ka frictionless rotation, e hōʻemi ana i ka lole a hoʻonui i ke ola o ke kaʻa.

Sila: Pono nā mea hoʻopaʻa e pale ai i ka leakage o ka wai hydraulic i loko o ka kaʻa.Hoʻonohonoho pono ʻia lākou ma nā wahi kahi e launa pū ai nā pistons me ka poloka cylinder a me ka swashplate.ʻO nā sila kiʻekiʻe e hōʻoia i ka hoʻopaʻa ʻana i ka wai kūpono, e hōʻemi i ka leaka o loko a hoʻonui i ka pono o ka kaʻa.

ʻO ka hale a me ke kau ʻana: Ua hoʻopaʻa ʻia ke kaʻa i loko o kahi hale e hāʻawi ai i ka pale a me ke kākoʻo.Hoʻomaʻamaʻa ka hale i ke kau ʻana o ka kaʻa ma luna o ka ʻōnaehana hydraulic a i ʻole ka noi.Hoʻolālā ʻia ia e hāʻawi i ke kūpaʻa a mālama i ka alignment o nā ʻāpana o ke kaʻa.

Nā pono a me nā pono:
Hāʻawi nā ʻenekini axis Bent i nā mea maikaʻi ma mua o nā ʻano mīkini hydraulic ʻē aʻe.ʻO ko lākou nui paʻa a me ka mana kiʻekiʻe e kūpono iā lākou no nā noi kahi i kaupalena ʻia.Hāʻawi lākou i ka mana pololei ma luna o ka rotational speed a me ka torque, e ʻae ai i ka hana kūpono.Hoʻohui ʻia, hōʻike nā mīkini axis bent i ka maikaʻi o ka ikehu, e hōʻemi ana i ka hoʻohana ʻana i ka mana a me nā kumukūʻai hana.

Nā noi:
Loaʻa i nā motika axis Bent ka hoʻohana ākea i nā ʻoihana like ʻole.Hoʻohana maʻamau ʻia lākou i nā mīkini kelepona e like me nā lako hana, nā mīkini mahiʻai, a me nā ʻōnaehana hoʻokele waiwai.ʻO ka mana kūpono a me ka mana kiʻekiʻe o nā ʻenekini axis bent e hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no nā noi e koi ana i ka hoʻoili mana kūpono a hilinaʻi.

Ka mālama a me ka hoʻoponopono pilikia:
Pono ka mālama pono ʻana no ka lōʻihi o ka ola a me ka hana ʻana o nā kaʻa axis bent.ʻO ka nānā mau ʻana, ka lubrication, a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā ʻāpana kaʻa e kōkua i ka pale ʻana i ka ʻaʻahu a hōʻoia i ka hana maikaʻi loa.Inā pilikia kekahi pilikia, hiki i nā ʻenehana hoʻoponopono e like me ka nānā ʻana i nā leaks, ka hoʻoponopono ʻana i ke kihi swashplate, a i ʻole ka hoʻololi ʻana i nā ʻāpana ʻaʻahu ke kōkua i ka hoʻihoʻi ʻana i ka hana o ka kaʻa.

Nā mea hana alakaʻi a me nā mea hou:
Nui nā mea hana hana kūikawā i ka hana ʻana i nā motika axis bent kiʻekiʻe.Loaʻa nā hui kaulana i [Manufacturer 1], [Manufacturer 2], a me [Manufacturer 3].Ke hoʻomau nei kēia mau mea hana i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka pono, ka lōʻihi, a me ka hana ʻana o nā kaʻa axis bent.ʻO nā holomua i nā mea waiwai, nā ʻenehana sealing, a me nā ʻōnaehana hoʻokele e kōkua i ka hoʻomohala mau ʻana o kēia mau kaʻa.

Ka hopena:
Hāʻawi nā motika axis Bent i ka hoʻoili mana kūpono, hoʻolālā paʻa, a me nā noi maʻamau i nā ʻōnaehana hydraulic.ʻO kā lākou hoʻolālā kūʻokoʻa a me nā hiʻohiʻona hana e hoʻolilo iā lākou i koho makemake no nā ʻoihana he nui.Ma ka hoʻomaopopo ʻana i nā loina hana, nā hiʻohiʻona hoʻolālā, a me nā pōmaikaʻi o nā motika axis bent, hiki i nā ʻenekinia a me nā loea ke hoʻoholo i ka ʻike i ke koho ʻana i ka mīkini kūpono no kā lākou noi kikoʻī.

Loaʻa i nā motika hydraulic axis diagonal rexroth A2F, rexroth A2FM, parker F11, parker F12


Ka manawa hoʻouna: Iulai-15-2023